undefined

Savon Seutu Matkailuopas esittelee sekä Pohjois-Savon että Etelä-Savon kiehtovimmat nähtävyydet, tapahtumat ja vierailukohteet. Kaunis Savon Seutu tarjoaa upeita luonnonnähtävyyksiä sekä kiehtovia kaupunkikohteita matkalaisille.
Savon matkailu painetussa
matkailuoppaassa ja nettipalvelussa.

Lue uusin nettilehti tästä

Katso mediakortti tästä

Tahko superCorner

Tahkon aktiviteettien tarjonta laajentui, kun Tahko Span liikuntahallin tiloihin avattiin sisäaktiviteettipuisto. 1000 -neliön puisto tarjoaa mahdollisuuksia leikkeihin, seikkailuihin, peleihin ja freestyle-lajeihin, joten jatkossa Tahkolla liikutaan säästä riippumatta.

SuperCornerin sisäaktivitettipuisto on tehty nimensä mukaisesti aktiiviseen liikkumiseen leikkien ja pelien varjolla. Puisto on jaettu kolmeen alueeseen: Seikkailuareena, Game Arena ja Freestyle-alue. Puistossa liikutaan mukavissa sisäliikuntaan soveltuvissa vaatteissa ja sisäliikuntakengillä tai sukkasillaan. 

Game Arena on tehty pelailuun ja eri lajien kokeiluun. Taitoja voi testata esimerkiksi keila-, putti- tai superball -pelien muodossa. Freestyle-alue on tehty vauhdikkaammasta toiminnasta pitäville. Freestyle-alueelta löytyvät trampoliinit, vaahtomuovimonttu, hyppytasot kiipeilyseinä ja Air track -ilmavolttirata. Ilmavolttiradalla voivat taitavimmat hyppiä erilaisia temppusarjoja ja voltteja. Korkeita paikkoja pelkäämättömät pääsevät testamaan kiipelytaitojaan kiipeilyseinällä. Seikkailuareenalla on pienemmille lapsille soveltuvia aktiviteetteja, kuten polkuautoja ja liukumäet.

Sisäänpääsymaksulla on käytössä kaikki SuperCornerin aktiviteetit koko päivän. Puiston aktiviteeteissa viihtyvät kaikenikäiset ja jokainen saa varmasti hien pintaan. Erityispiirteenä SuperCornerissa on digitaalisuus, jolloin omat suoritukset ja kokemukset tallentuvat käyttäjätilille, josta kokemuksia voi jakaa edelleen. Alle 7-vuotiaiden tulee liikkua puistossa aikuisten seurassa. Alle 4-vuotiaat pääsevät sisään ilman pääsymaksua. 

Tahko Span nykyisen liikuntahallin tiloihin valmistunut SuperCorner on 500 000 euron investointi. Puistoon odotetaan 30 000 kävijää vuosittain. Uuden sisäaktiviteettipuiston uskotaan lisäävän merkittävästä Tahkon ympärivuotista vapaa-ajan tarjontaa ja vahvistavan Tahko Span asemaa majoitus- ja viihdekeskuksena.


Apec.fi