undefined

Savon Seutu Matkailuopas esittelee sekä Pohjois-Savon että Etelä-Savon kiehtovimmat nähtävyydet, tapahtumat ja vierailukohteet. Kaunis Savon Seutu tarjoaa upeita luonnonnähtävyyksiä sekä kiehtovia kaupunkikohteita matkalaisille.
Savon matkailu painetussa
matkailuoppaassa ja nettipalvelussa.

Lue uusin nettilehti tästä

Katso mediakortti tästä

Naisvuoren kesäteatterissa soi Miljoonasateen musiikki

Mikkelin Naisvuorella nähdään kesällä 2018 Miljoonasade-yhtyeen keulahahmon Heikki Salon käsikirjoittaman 506 ikkunaa -näytelmän kanta-esitys. Näytelmän tapahtumia rytmittää Miljoonasateen musiikki. Ainakin näytelmän nimibiisi 506 ikkunaa tullaan varmasti kuulemaan, ja tuttujen hittien lisäksi myös uutta tuotantoa on luvassa. Miljoonasade tehnyt näytelmää varten yhden uuden kappaleen, joka saa ensi-esityksensä näytelmässä.

"Tämä on ihan ainutkertainen juttu. En ole ensinnäkään aiemmin kirjoittanut näytelmää, jossa on Miljoonasateen biisejä, enkä myöskään näytelmää kesäteatteriin ja sitten vielä teemme tätä näytelmää varten ihan uutta materiaalia." Salo kertoo innoissaan.

Komedia tähtiä täynnä

Näytelmän rooleissa nähdään mm. Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi ja Katriina Honkanen.

"Kesäksi on tilattu lämmintä säätä, että pilkkihaalareita ei toivottavasti tarvita, katsomossakaan." naurahtaa Mikkeliin kesäksi tuleva Riitta Havukainen. Uusi tulokas Mikkeliin on myös Aarni Kivinen.

"Mahtavaa päästä tekemään tätä mielenkiintoista musiikkikomediaa ja todella hyvällä porukalla." kehuu Kivinen.

Ohjaajaksi palaa tuttu mies menneisyydestä

Näytelmän ohjaa Kuopion kaupunginteatterin johtaja Pekka Laasonen. Mikkeli ja teatterin henkilöstö ovat hänelle entuudestaan tuttuja, sillä Laasonen johti Mikkelin Teatteria vuosina 2005-2011. Laasosen haaveena on ollut päästä tekemään taas yhteistyötä ja erityisesti kesäteatteria.

Ohjaajan mielestä roolitus oikein onnistunut ja koko työryhmä on täynnä upeita ammattilaisia. Rocklyriikoiden suureksi ihailijaksi tunnustautuva Laasonen on innostunut yhteistyöstä Heikki Salon kanssa.

”Heikki Salosta huokuu suuri viisaus, ja on todella hienoa päästä ohjaamaan kantaesitystä.” summaa Laasonen.

506 ikkunaa

Ensi-ilta Naisvuoren kesäteatterissa Mikkelissä 4.7.2018.
Ohjelmistossa 03.07.2018 - 11.08.2018

Maailmanmatkaaja Anselmi saapuu Suomeen hautaamaan isänsä. Häntä odottaa kotona pikkuveli Tarmo, joka tahtoo lähteä kuoppajaisten jälkeen Anselmin mukaan maailmalle. Pikkuvelikin haluaa jättää ankean arjen taakseen ja löytää elämäänsä seikkailuja.

Miehet pestautuvat pesemään ikkunoita reissurahaa saadakseen. Työnsä ohella he sotkeutuvat yhtiön asukkaiden kimurantteihin rakkauskuvioihin, ja joutuvat itsekin laittamaan sydämensä likoon rakkauden ja arjen pesuvatiin.

Rooleissa: Riitta Havukainen, Aarni Kivinen, Marko Nurmi, Tuuli Anikari, Katriina Honkanen, Vintte Viitanen ja Risto Kopperi.
Käsikirjoitus: Heikki Salo Laulut ja musiikki: Miljoonasade Ohjaus: Pekka Laasonen.

Liput:
Ennakkonäytös: 3.7. liput 20 €
Nopsaliput: kaikki ennakkoon eli 4.7. mennessä lunastetut liput 22 €
Liput 4.7. alkaen: 29/27 €
Ryhmälippu 25 €/hlö (ryhmän koko 20 henkilöä)


Apec.fi